Wix Events: Evenementpagina's weergeven of verbergen

Leestijd 1 minuten
Wix Events heeft 2 dynamische pagina's waar de inhoud verandert afhankelijk van welk evenement is geselecteerd; de Evenementgegevens-pagina en de Registratieformulier-pagina.
De Registratieformulier-pagina is vereist, maar de Evenementgegevens-pagina kan worden verborgen als je website alleen RSVP-evenementen heeft.
Belangrijk:
De Evenementgegevens-pagina kan niet worden verborgen op websites met evenementen met tickets, zelfs niet voor geannuleerde evenementen met een ticket.

Om de Evenementgegevens-pagina weer te geven of te verbergen:

1. Klik in de Editor op de Wix Events-app.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Pagina's-tabblad.
  4. Klik op de Toon deze pagina wanneer gasten zich registreren.-schakelaar om deze pagina te tonen of te verbergen.