Wix Editor: Updates voor PayPal-knoppen

Leestijd 4 minuten
PayPal heeft aangekondigd dat ze in februari 2023 overstappen op een nieuwe versie van de PayPal-knoppen. Dit betekent dat er belangrijke wijzigingen zijn in de manier waarop je de PayPal-knoppen 'Nu kopen' en 'Doneren' op je Wix-website instelt en gebruikt.
In dit artikel lees je meer over:
Belangrijk:
Dit artikel verwijst alleen naar het gebruik van PayPal-knoppen en staat los van het koppelen van PayPal als betaalprovider

Updates voor PayPal Nu kopen-knoppen

Vanwege wijzigingen in de API van PayPal-knoppen zijn er bepaalde stappen in het proces van het instellen van je Nu kopen-knop die vereist zijn of waarvan we aanraden ze te voltooien.
Wil je weten hoe je je instellingen kunt bijwerken?

Updates voor PayPal Doneren-knoppen

Omdat de API van PayPal-knoppen is gewijzigd, moeten sommige velden tijdens het instellen van je Doneren-knop worden ingevuld om deze te laten functioneren zoals verwacht. Er zijn ook extra velden die we aanbevelen in te vullen om een duidelijke, soepele ervaring voor je bezoekers te garanderen.
Let op:
Als je Bezoekers zelf een bedrag laten bepalen inschakelt, hoeft het veld voor het donatiebedrag niet te worden ingevuld. Als je deze optie uitschakelt, raden we aan wel een bedrag in te stellen.
Klaar om de instellingen te wijzigen?

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over de updates van je PayPal-knoppen.