Wix Editor: PayPal Nu kopen-knop toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Met de Nu kopen-knoppen van PayPal kun je producten op je website verkopen, zonder dat je een webshop hoeft toe te voegen. De knop linkt naar je PayPal-account en product, zodat bezoekers snel en gemakkelijk aankopen kunnen doen.
Voeg de knop toe aan je pagina en stel hem in door hem te koppelen aan je PayPal-account. Je kunt ook de indeling, de valuta en de taal kiezen.
Belangrijk:

Stap 1: Voeg een Nu kopen-knop toe

Voeg een Nu kopen-knop toe om een product via je PayPal-account te verkopen. Je kunt één item per knop koppelen en zoveel knoppen toevoegen als je nodig hebt om verschillende producten op je website te verkopen.

Om een Nu kopen-knop toe te voegen aan je website:

1. Klik in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Knop.
  3. Klik op PayPal.
  4. Klik en sleep de Nu kopen-knop om het toe te voegen aan je website.
Het Elementen toevoegen-paneel Het Knoppen-tabblad is geselecteerd en de cursor wijst de PayPal Nu kopen-knop aan.

Stap 2 | Stel de knop in

Nadat je de Nu kopen-knop hebt toegevoegd, koppel je deze aan je Paypal-account en stel je de productgegevens in (bijv. artikelnaam, prijs, enz.). Wanneer bezoekers op de knop klikken, worden ze naar PayPal geleid om de aankoop te voltooien.

Om je PayPal-knop in te stellen:

1. Klik op de PayPal-knop in de Editor.
  2. Klik op PayPal-gegevens toevoegen.
  3. Selecteer onder Waar is deze knop voor? Verkopen.
  4. Stel de knoppen in met de onderstaande opties:
    1. Wat is je e-mailadres bij PayPal? Voer het e-mailadres dat je wilt koppelen in het veld in.
    2. Wat is de naam van het product? Voer de naam van het product of item in het veld in.
    3. Wil je een ID-nummer toevoegen? Voeg het ID-nummer van het product toe in het veld (optioneel).
    4. Hoeveel kost het? Voer de prijs van het product in het veld in.
    5. Welke valuta? Klik op het dropdownmenu om de valuta voor de knop te selecteren.
    6. Hoe opent PayPal zich? Klik op het dropdownmenu om te kiezen of PayPal in hetzelfde venster of in een nieuw venster wordt geopend.
    7. In welke taal is de knop? Klik op het dropdownmenu om de taal van de knop te selecteren.
Het instellingenpaneel van de PayPal-knop in de Editor. De cursor wijst de optie om een ID-nummer toe te voegen aan.
Let op:
Vanwege wijzigingen in de PayPal-API moet je het e-mail-veld invullen om het instellen van je knop te voltooien. We raden ook aan de naam van het product in te voeren en de prijs te bevestigen. Lees meer over de wijzigingen aan de PayPal-knoppen

Stap 3 | Kies de indeling van je knop

Stel in hoe je wilt dat de knop eruit ziet op je website. Je kunt kiezen tussen een knop die geaccepteerde betaalkaarten toont of een knop zonder.

Om de indeling van je PayPal-knop te kiezen:

1. Klik in je Editor op de knop.
  2. Klik op het Indeling-pictogram.
  3. Selecteer een voorinstelling voor de indeling uit de opties.
Het PayPal-knoppen indelingspaneel is geopend in de Editor. De cursor wijst de laatste voorinstelling aan.
Let op:
Je krijgt geen meldingen op je Wix-account voor aankopen die via PayPal-knoppen zijn gedaan. Dit komt omdat de betalingen worden gedaan naar je PayPal-account in plaats van je Wix-account.