Wix Editor: Over PayPal-knoppen

Leestijd 3 minuten
Als je een PayPal Business- of Premier-account hebt, kun je een PayPal-knop op je website zetten.
Met PayPal-knoppen kun je gemakkelijk donaties inzamelen of betalingen aanvaarden op je website, zonder dat je een online winkel hoeft te hebben. Er zijn twee soorten PayPal-knop beschikbaar in de Editor: een Nu kopen-knop en een Donatieknop.
Belangrijk:
Dit artikel gaat over PayPal-knoppen in de Wix Editor, wat los staat van PayPal toevoegen als betaalmethode voor gebruik met Wix Stores, Wix Bookings en andere bedrijfsoplossingen.

Paypal Donatieknoppen

PayPal Donatieknoppen maken het gemakkelijk voor je bezoekers om bij te dragen aan de doelen die je het meest dierbaar zijn.

Nadat je de knop hebt toegevoegd, kun je de relevante informatie toevoegen, zoals de naam en het id-nummer van de organisatie. Je kunt ook een vooraf bepaald bedrag instellen, of je bezoekers zelf laten kiezen hoeveel ze willen doneren. Lees hoe je je PayPal-donatieknop kunt toevoegen en instellen
Een PayPal-donatieknop op een live website. De tekst hierboven zegt 'Steun verlenen aan gezinnen die in armoede leven'.
Wanneer bezoekers op de knop op je live website klikken, worden ze doorgestuurd naar PayPal zodat ze de donatie kunnen voltooien. Geld wordt meestal direct bijgeschreven op het gekoppelde account, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over wachttijden.
Heb je meer doelen die je wilt steunen?
Donatieknoppen kunnen slechts aan één PayPal-account worden gekoppeld. Als je meer dan één organisatie hebt, kun je meerdere Donatieknoppen aan je website toevoegen, en ze koppelen aan de relevante accounts.

Paypal Nu kopen-knoppen

Bezoekers kunnen producten en artikelen kopen en rechtstreeks via je PayPal-account betalen met een Nu kopen-knop, zodat je geen webshop hoeft in te stellen. Voer gewoon de gegevens in, zoals de productnaam en het id-nummer, om te beginnen met verkopen.
Wanneer je bezoekers op de knop klikken om op je website een aankoop te doen, worden ze naar de PayPal-betaalpagina gebracht waar ze hun gegevens kunnen invoeren en de aankoop kunnen voltooien.
Een PayPal Nu kopen-knop op een live website. De tekst hierboven zegt 'Koop mijn gloednieuwe roman online'.
Met de Nu kopen-knop kun je één product per knop verkopen. Als je meerdere producten wilt verkopen, kun je meerdere knoppen op je website zetten en die koppelen aan de betreffende producten.

Aanvullende informatie over PayPal-knoppen

Wanneer je PayPal-knoppen aan je website toevoegt, moet je de volgende informatie in gedachten houden: