Wix Editor: Problemen met afbeeldingen

Leestijd 1 minuten
Volg de onderstaande stappen als je problemen ondervindt met de afbeeldingen op je website:
  1. Zorg ervoor dat de bestanden die je uploadt aan de vereisten voldoen. Klik hier voor de richtlijnen.
  2. Probeer je website op een ander apparaat te bekijken om te zien of het afbeeldingsprobleem zich daar ook voordoet.
  3. Klik op een willekeurige '?' binnen de Editor en typ je probleem. Wellicht vind je zo het antwoord dat je zoekt.
  4. Volg onze algemene interactieve handleiding hier.
Als je na het voltooien van de bovenstaande stappen nog steeds problemen hebt, klik dan hier om contact op te nemen met de Klantenservice. Stuur ons ook een screenshot van het probleem.