Wix Editor: Overlappende elementen bekijken en selecteren

Leestijd 2 minuten
Je Editor bestaat uit lagen. Als je moeite hebt een element te selecteren, kan het zijn dat deze achter een ander element geplaatst is.

Er zijn twee manieren om overlappende elementen te selecteren; via het Lagen-paneel of met een klik met de rechtermuisknop.

Elementen selecteren via het Lagen-paneel:

1. Klik linksonder in de Editor op Lagen.
  2. Klik op Koptekst, Pagina of Voettekst.
  3. Klik op het relevante element uit de lijst.
Wil je meer doen?
Met het Lagen-paneel kan je elementen ook tijdelijk verbergen om je te focussen op specifieke elementen. Lees meer

Elementen selecteren met de rechtermuisknop

1. Klik met de rechtermuisknop op het element in de Editor.
  2. Wijs Overlappende items aan.
  3. Klik op het relevante element uit de lijst.
Let op:
  • Nadat je een item geselecteerd hebt, kan je deze naar voren brengen of naar achteren sturen. Klik hier om hier meer over te lezen.
  • Mac-gebruikers moeten op Command drukken en met de muisknop klikken.
Tip:
Je kunt ook op Ctrl + M drukken om door de elementen op je pagina te bladeren tot je de juiste te pakken hebt, en op Ctrl + Shift + M om achteruit te bladeren door de elementen.