Wix Editor: Ongedaan maken en opnieuw doen

Leestijd 3 minuten
Maak wijzigingen in de Wix Editor ongedaan of pas ze opnieuw toe met de pictogrammen voor Ongedaan maken en Opnieuw . Hiermee kun je wijzigingen die je op je website hebt aangebracht ongedaan maken en opnieuw uitvoeren — of het nu gaat om het wijzigen van de kleur van een knop of de inhoud van je tekst.
Lees in dit artikel meer over:

De Ongedaan maken-functie gebruiken

Gebruik de Ongedaan maken-functie om een wijziging die je in de Editor hebt aangebracht, ongedaan te maken. Als je bijvoorbeeld het ontwerp van een element wijzigt en besluit dat je een van de ontwerpopties wilt terugdraaien, kun je de functie gebruiken om dat te doen, in plaats van het handmatig terug te wijzigen.
Om een wijziging die je hebt aangebracht ongedaan te maken, klik je bovenaan je Editor op het Ongedaan maken-pictogram, of druk je op Ctrl + Z op je toetsenbord.
Screenshot van de Wix Editor. Het Ongedaan maken-pictogram op de bovenste balk van de Editor is gemarkeerd.

De Opnieuw-functie gebruiken

Gebruik de Opnieuw-functie om wijzigingen die je ongedaan hebt gemaakt, opnieuw aan te brengen. Dit is handig als je een wijziging per ongeluk ongedaan hebt gemaakt, of als je besluit dat je de wijziging liever hebt zoals die was.
Om een actie opnieuw uit te voeren, klik je bovenaan de Editor op het Opnieuw-pictogram, of druk je op Ctrl + Y op je toetsenbord.
Een screenshot van de Wix Editor. Het Opnieuw-pictogram is gemarkeerd.

Problemen met tekstelementen bij gebruik van Ongedaan maken of Opnieuw

Je kunt problemen zien met tekstelementen op je website wanneer je Ongedaan maken of Opnieuw gebruikt. Dit is zeldzaam, maar als het gebeurt, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • De exacte wijziging die je ongedaan probeert te maken
  • Een beschrijving van het betrokken tekstvak of van de tekst.
  • De plaats van het betrokken tekstvak op je website
  • Neem een screenshot of video van het probleem