Wix Editor: Lege ruimtes op je mobiele website verwijderen

Leestijd 2 minuten
De mobiele Editor maakt automatisch een geoptimaliseerde versie van je website voor mobiele weergave, maar in veel gevallen is enige aanvullende bewerking vereist.
Er kunnen ongewenste lege ruimtes op je live mobiele website verschijnen tussen elementen, onder elementen of tussen je pagina en voettekst.

Lees meer over het verwijderen van lege ruimtes:

Lege ruimtes tussen elementen verwijderen

Er kunnen lege ruimtes tussen elementen op je live website verschijnen. Deze kunnen eenvoudig vanuit de mobiele Editor worden verwijderd.

Om lege ruimtes tussen elementen te verwijderen:

1. Klik op de bovenste balk van de mobiele Editor op het Uitzoomen en opnieuw indelen-pictogram .
  2. Wijs de lege ruimte aan en klik op Ruimte verwijderen.

Er kan een lege ruimte onder je Pro Gallery verschijnen als je de instelling voor de infobalk hebt ingeschakeld. Je kunt de grootte van de infobalk aanpassen om eventuele lege ruimtes onder je galerij te verwijderen.

Om de opening onder de Pro Gallery te verwijderen:

1. Klik op de Pro Gallery in de mobiele Editor
  2. Klik op het Indeling-tabblad.
  3. Klik op Indeling personaliseren
  4. Stel Hoogte informatiebalk in op een lager getal of op 0 om de lege ruimte te verwijderen.
Let op:
De Hoogte informatiebalk-schakelaar is alleen van toepassing op de Diavoorstelling-indeling. Lees hier meer over de infobalk.

In sommige gevallen kan een website een opening vertonen tussen het einde van de pagina en de bovenkant van de voettekst wanneer deze op een mobiel apparaat wordt bekeken. Deze lege ruimtes zijn niet zichtbaar in de Editor.

Om de opening tussen de pagina en de voettekst te verwijderen:

1. Open je mobiele Editor.
  2. Pas mogelijke ruimtes die je ziet aan en verwijder ze.
  3. Scrol naar de onderkant van de mobiele pagina.
  4. Klik op de paginatekst.
  5. Dubbelklik op de Paginahoogte-greep.
  6. Publiceer je website.
Let op:

Deze wijzigingen worden niet doorgevoerd in de desktopversie van je website.