Wix Editor: Inklapbare tekst aanpassen op je mobiele website

Leestijd 4 minuten
Na het toevoegen van inklapbare tekst op je website, kun je het aanpassen zodat het er precies zo uitziet en gedraagt zoals je wilt voor je mobiele bezoekers. Je kunt het ontwerp en de indeling van je inklapbare tekst aanpassen voor mobiel, of deze nu is toegevoegd vanaf desktop of vanuit de mobiele Editor.
Lees in dit artikel meer over:

De indeling van inklapbare tekst aanpassen

Gebruik het Indeling-paneel om in te stellen hoe bezoekers de volledige tekst zien. Je kunt ook de afstand en uitlijning aanpassen en kiezen hoeveel regels tekst er in het voorbeeld worden weergegeven.

Om de indeling van je inklapbare tekst aan te passen:

1. Klik in de mobiele Editor op het inklapbare tekstvak.
  2. Klik op het Indeling-pictogram .
  3. Pas de indeling van je tekst aan met de volgende instellingen:
    • Hoe lezen bezoekers meer tekst? Kies hoe bezoekers de volledige tekst zien:
      • Uitklappen: Bezoekers kunnen op een uitklapknop klikken om de volledige tekst op de pagina te zien, en op een andere klikken om de tekst in te klappen.
      • Klik op link: Bezoekers kunnen op een link klikken om de volledige tekst op de relevante pagina te bekijken.
      • Alle tekst tonen: Het volledige tekstgedeelte wordt op je website weergegeven en is niet ingeklapt.
    • Aantal weergegeven regels: Kies hoeveel regels tekst er worden weergegeven voordat een bezoeker op de uitklapknop of op de linkknop moet klikken.
    • Knop uitlijnen: Selecteer of de uitklap/-linkknop links, in het midden of rechts van de tekst moet worden uitgelijnd.
    • Afstand tussen tekst en knop: Maak de afstand tussen de tekst en de knop groter of kleiner.
Het indelingspaneel voor inklapbare tekst in de mobiele Editor. Het pictogram is gemarkeerd.

Het ontwerp van inklapbare tekst aanpassen

Gebruik opties zoals opmaak, lettertype en kleur, om de tekst en de uitklap of -linkknop te bewerken om ze er precies zo uit te laten zien als je wilt.

Om het ontwerp van inklapbare tekst aan te passen:

1. Klik op het tekstvak.
  2. Klik op het Ontwerp-pictogram.
  3. Klik op Ontwerp aanpassen.
  4. Klik op het Wat wil je ontwerpen?- dropdownmenu en klik op het relevante gebied: Tekst of Knop
  5. Ontwerp de tekst en de knop van je inklapbare tekst met behulp van de beschikbare opties: