Wix Editor: Het Snel bewerken-paneel voor onderdelen gebruiken

Leestijd 4 minuten
Met het Snel bewerken-paneel kun je wijzigingen aanbrengen aan de inhoud en structuur van je onderdeel. Je kunt bladeren en nieuwe indelingen selecteren en de inhoud van elementen wijzigen om je websitepagina's fris en informatief te houden.
Het Indeling-tabblad van het Snel bewerken-paneel voor onderdelen. De titels van de tabbladen Indeling en Inhoud zijn gemarkeerd.
In dit artikel lees je meer over:

De indeling van een onderdeel wijzigen

Wijzig de uitstraling van je onderdeel met één klik. Er is een reeks geavanceerde, professionele indelingen beschikbaar, zodat je een ontwerp kunt kiezen dat past bij de uitstraling van jouw pagina. Je inhoud en elementen worden automatisch overgenomen, dus je hoeft niets opnieuw toe te voegen.
Het paneel laat zelfs je originele ontwerp zien, zodat je een vergelijking kunt maken terwijl je bladert en een indeling kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw inhoud.

Om een nieuw onderdeelontwerp te selecteren:

1. Klik in de Editor op het onderdeel.
  2. Klik op het 'Verken onderdeel-indelingen'-pictogram.
  3. Selecteer de door jou gekozen indeling onder Kies een nieuwe indeling.
  4. Klik op het Sluiten-pictogramom het paneel te sluiten.
Een onderdeel in de Wix Editor. Het 'Verken onderdeel-indelingen'-pictogram in de werkbalk is gemarkeerd.

De inhoud van een onderdeel wijzigen

Werk alle inhoud van je onderdeel bij vanaf één gemakkelijke plek. Vervang elementen zoals tekst en afbeeldingen en wijzig de achtergrond van je onderdeel om het ontwerp fris te houden.

Om de inhoud van een onderdeel te wijzigen:

1. Klik in de Editor op het onderdeel.
  2. Klik op het Snel bewerken-pictogram.
  3. Selecteer het relevante element in het paneel.
  4. Klik op Wijzigen om het element bij te werken / te vervangen.
  5. (Optioneel) Klik op het Instellingen-pictogramom de instellingen van het element bij te werken.
  6. Klik op het Sluiten-pictogramom het paneel te sluiten.
Een onderdeel in de Wix Editor. Het Snel bewerken-pictogram in de werkbalk is gemarkeerd.

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag voor meer informatie over wat je kunt doen met het Snel bewerken-paneel in je Editor: