Wix Editor: Een 'Terug naar boven'-knop toevoegen en aanpassen op je mobiele website

Leestijd 3 minuten
Voeg een 'Terug naar boven'-knop toe zodat mobiele bezoekers snel naar de bovenkant van je website kunnen navigeren. Je kunt het pictogram naar wens wijzigen en verder aanpassen om het op te laten vallen voor bezoekers.
In dit artikel lees je hoe je:

Een 'Terug naar boven'-knop toevoegen

Ga aan de slag door een knop toe te voegen vanuit het Mobiele tools-paneel in de mobiele Editor.

Om een Terug naar boven-knop toe te voegen:

1. Open je website in de mobiele Editor.
  2. Klik in het linkermenu op het Mobiele tools-pictogram.
  3. Klik naast Terug naar boven-knop op het Toevoegen aan website-pictogram.
Het mobiele tools-paneel in de mobiele Editor. De cursor klikt op de Terug naar boven-knop.
Let op:
De 'Terug naar boven'-knop verschijnt alleen op pagina's met de standaardindeling en op pagina's die minimaal 1380 pixels lang zijn (niet op korte pagina's).

De knop aanpassen

Selecteer een pictogram voor je knop. Je kunt kiezen uit een van onze voorinstellingen of je eigen voorinstellingen uploaden en het ontwerp verder aanpassen aan het uiterlijk van je website.

Om het pictogram te wijzigen:

1. Klik in je Editor op de knop.
  2. Klik op Pictogram wijzigen.
  3. Selecteer een vooraf ingesteld-pictogram of klik op het Toevoegen-pictogramom te kiezen uit duizenden vector art-afbeeldingen of je eigen afbeeldingen te uploaden.
  4. (Optioneel) Klik op Ontwerp aanpassen om het eruit te laten zien zoals jij wilt:
    • Opvulkleuren: Kies de kleur / kleuren en maak ze meer of minder dekkend.
    • Schaduw: Schakel een schaduw op de knop in en pas deze aan om deze een 3D-effect te geven.
Een bijgesneden weergave van het Pictogram wijzigen-paneel. De cursor heeft op een pijlpictogram geklikt.

De indeling van de knop wijzigen

Wijzig de positie en marges van de knop zodat deze passen bij de uitlijning van je mobiele website.

Om de indeling aan te passen:

1. Klik in je Editor op de knop.
  2. Klik op het Indeling-pictogram.
  3. Pas de indeling aan met de opties:
    • Uitlijning knop: Lijn de knop links of rechts van de website uit.
    • Marges: Gebruik de schuifregelaars om de marges rond de knop aan te passen.
Het Knopindeling-paneel. De cursor versleept de schuifregelaar om de verticale marges rond de knop aan te passen.