Wix Editor: Een mobiel menu positioneren en vastzetten

Leestijd 2 minuten
Het mobiele menu moet in de koptekst bovenaan je mobiele website worden geplaatst, zodat bezoekers het makkelijk kunnen vinden wanneer ze op je website komen.
Plaats het menu zodat het past bij de uitlijning van je website en zet het vast zodat bezoekers er op elk moment makkelijk toegang toe hebben voor een soepele browse-ervaring.

In dit artikel lees je hoe je:

Een mobiel menu positioneren

Het websitemenu wordt automatisch toegevoegd aan de kop van je mobiele website. Je kunt het mobiele menu niet buiten de koptekst of voorbij Y=200 op de verticale as plaatsen, omdat het mogelijk niet op alle apparaten zichtbaar is.
Je kunt het echter binnen de koptekst verplaatsen door erop te klikken en te slepen in de mobiele Editor.

Een menu op mobiel vastzetten

Nadat je het mobiele menu hebt gepositioneerd, kun je het op zijn plaats vastzetten vanuit het Instellingen-paneel.
Als je het menu vastzet, is het te allen tijde zichtbaar voor bezoekers terwijl ze op je website op en neer scrollen, zodat ze gemakkelijk kunnen verkennen en navigeren.

Om het mobiele menu vast te zetten:

1. Klik op het mobiele menu in de mobiele Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram .
  3. Schakel Menu vastzetten in.
Wil je het vastzetten van je menu ongedaan maken?
Volg gewoon de bovenstaande stappen en klik nogmaals op de schakelaar om deze uit te schakelen.
Volgende stappen:
Pas het ontwerp van het menu aan op mobiele apparaten zodat alles past bij het ontwerp van je website en indruk maakt op je bezoekers. Lees hoe