Wix Editor: De website wordt op mobiele apparaten weergegeven als een dunne verticale strook

Leestijd 1 minuten
Je merkt misschien dat je website op mobiele apparaten als een dunne verticale strook verschijnt, zoals te zien is in de onderstaande voorbeeldafbeelding.
Een Wix-website op een mobiel apparaat. De website is een dunne verticale strook die niet het volledige scherm vult.
Websites met dit probleem zijn waarschijnlijk onjuist gekoppeld aan een domein. Onjuiste domeinkoppeling door het maskeren, omleiden of framen van een gratis Wix-URL wordt niet ondersteund.
Bovendien is het maskeren, omleiden/doorsturen of framen van een gratis Wix-URL niet aan te raden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Crawlers van zoekmachines zullen de inhoud van je website niet aan je domein koppelen wanneer je de website framet of maskeert.
Om de integriteit van het ontwerp, de indeling en de SEO van je website te garanderen, moet je je domein op de juiste wijze koppelen aan Wix. Lees meer over het koppelen van je domein aan je Wix-website
Let op:
  • Het kan tot 48 uur duren voordat wijzingen in de records van het domein van kracht worden. Lees meer over domeinpropagatie
  • Als 48 uur zijn verstreken sinds je je domein aan je Wix-website hebt gekoppeld en je nog steeds geen toegang hebt tot je website via je domain, gebruikt dan onze probleemoplosser voor domeinen om uit te zoeken of er een verbindingsprobleem is.