Wix Domeinassistent

Leestijd 12 minuten
Belangrijk:
Vanaf 17 januari 2024 worden sommige verouderde DNS-records niet langer ondersteund voor websites die via doorverwijzing (pointing) aan Wix zijn gekoppeld. Als je website hierdoor getroffen is, zou je een e-mail moeten hebben ontvangen waarin je wordt geïnformeerd dat je de A-record en CNAME-records in het hostaccount van je domein (niet Wix) moet bijwerken. Ga naar het doorverwijzingsgedeelte hieronder en klik op Controleer en update je DNS-records om te zien welke records je domein moet hebben.
Dit artikel kan je helpen bij het oplossen van problemen met de verschillende koppelingsmethoden voor je domein. Als je problemen ondervindt met je domeinkoppeling, volg dan de onderstaande stappen.
In dit artikel lees je hoe je problemen oplost voor een:
Weet je niet zeker of je gekoppeld hebt via naamservers of doorverwijzing?

Problemen met een bij Wix gekocht domein

Om problemen met een bij Wix gekocht domein op te lossen, moet je het volgende hebben gedaan:
Ervaar je nog steeds problemen na het volgen van de bovenstaande stappen? Neem contact op met de Wix Klantenservice.

Problemen met een domein dat is gekoppeld via naamservers

Om problemen op te lossen met een domein dat is gekoppeld via naamservers, moet je het volgende hebben gedaan:
Ervaar je nog steeds problemen na het volgen van de bovenstaande stappen? Neem contact op met de Wix Klantenservice.

Problemen met een via doorverwijzing (pointing) gekoppeld domein

Om problemen met een via doorverwijzing gekoppeld domein op te lossen, moet je het volgende hebben gedaan:

Heb je nog steeds hulp nodig?

Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de volgende stappen voor het oplossen van lokale problemen:
  1. Wis de cache van je browser en probeer opnieuw toegang te krijgen tot je domein.
  2. Ga in incognitomodus naar je website.
  3. Controleer whatismybrowser.com en werk je browser bij als het niet de nieuwste versie is.
  4. Ga naar je domein met een andere ondersteunde browser.
  5. Ga naar je domein op een andere computer die andere antivirus-, antimalware- en firewallprogramma's gebruikt.
  6. Maak verbinding met een ander wifi-netwerk of gebruik het 3G/4G mobiele netwerk van een smartphone om toegang te krijgen tot je domein. Hiermee wordt gedetecteerd of er een probleem is met het netwerk dat je gebruikt.
Als je je website nog steeds niet kunt bekijken op je domein, neem dan contact op met de Wix Klantenservice en we helpen je graag verder.