Wix Editor: De uitlijning van een strook of kolom wijzigen

Leestijd 2 minuten
Kies hoe de inhoud van je stroken en kolommen is uitgelijnd op je website om ervoor te zorgen dat je bezoekers altijd belangrijke en relevante informatie kunnen zien. Misschien wil je de uitlijning wijzigen om je inhoud in een andere indeling te ordenen die past bij het ontwerp en het uiterlijk van je website.
Tip:
Controleer hoe je website eruitziet op kleinere schermen. Als je merkt dat een deel van de inhoud in je stroken of kolommen niet wordt weergegeven, wil je misschien de uitlijning wijzigen om deze zichtbaar te maken.

In dit artikel lees je hoe je:

De inhoud in een strook uitlijnen

1. Klik op de strook.
  2. Klik op het Indelingen-pictogram .
  3. Selecteer een indeling:
    • Midden: De inhoud wordt met het midden van de strook uitgelijnd.
    • Links: De inhoud wordt links van de strook uitgelijnd.
    • Rechts: De inhoud wordt rechts van de strook uitgelijnd.
Belangrijk:
Je kunt de uitlijning van strookinhoud alleen wijzigen als de strook geen kolommen bevat.
En nu?
Pas je strookinstellingen aan je pagina's aan. Lees meer

De inhoud in een kolom uitlijnen

Elke kolom in je strook kan een andere uitlijning hebben voor de inhoud.

De uitlijning van de inhoud in je kolommen wijzigen:

1. Klik op de kolom in je strookelement.
  2. Klik op het Indeling-pictogram .
  3. Selecteer een indeling:
    • Midden: De inhoud wordt in het midden van de kolom uitgelijnd.
    • Links: De inhoud wordt links van de kolom uitgelijnd.
    • Rechts: De inhoud wordt rechts van de kolom uitgelijnd.
En nu?
Je kunt de achtergrond van elk van je kolommen aanpassen aan het uiterlijk en het thema van je website. Lees meer