Wix Editor: De og:image wijzigen

Leestijd 3 minuten
Kies welke thumbnailafbeelding moet worden weergegeven wanneer je je website deelt op Facebook, X of andere sociale netwerken. Je kunt een andere og:image instellen voor elke pagina van je website of één afbeelding voor de hele website.
In dit artikel lees je meer over:

De og:image voor een pagina wijzigen

Stel een unieke og:image in voor elke pagina of een afzonderlijke pagina op je website. Laat elke pagina opvallen en creëer een op maat gemaakte ervaring voor delen op social media.

Om de og:image voor een individuele pagina te wijzigen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op de relevante pagina.
  3. Klik op Meer acties.
  4. Selecteer Delen op social media.
screenshot van de optie voor delen op social media binnen pagina's en menupaneel
  1. Klik op Afbeelding uploaden.
  2. Selecteer een afbeelding of klik op + Media uploaden om een nieuwe te uploaden.
  3. Klik op Toevoegen aan pagina.
  4. Publiceer je website.

De og:image voor een website wijzigen

Je kunt ook één og:image instellen voor elke pagina op je website om je merk te versterken en een consistente deelervaring te bieden.

Om de og:image voor je hele website te wijzigen:

1. Open de instellingen van de website.
  2. Klik op Website-instellingen.
  3. Scrol omlaag naar Social media-afbeelding en klik op Afbeelding uploaden.
  4. Selecteer een afbeelding of klik op + Media uploaden om een nieuwe te uploaden.
  5. Klik op Bestanden kiezen om het toe te voegen.
  6. Klik bovenaan het dashboard op Opslaan.
  7. Publiceer je website.
De algemene social media-afbeeldingsinstellingen van het website-instellingenpaneel. De cursor wordt op de knop voor het uploaden van een afbeelding geplaatst.

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag om meer te lezen over og:images.