Wix Blog: Een omslagafbeelding toevoegen aan een blogpost

Leestijd 1 minuten
Trek de aandacht van je lezers met een opvallende omslagafbeelding voor je blogposts. Omslagafbeeldingen worden weergegeven voor elke post in je blogfeed, je lijst met posts en wanneer je een post op social media deelt.
Je kunt een omslagafbeelding aan je post toevoegen in de instellingen van je post wanneer je de post aanmaakt of bewerkt.

Om een omslagafbeelding toe te voegen aan een post:

1. Ga naar je Blog op je dashboard.
  2. Selecteer de post waaraan je een omslagafbeelding wilt toevoegen.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Schakel Omslagafbeelding tonen in.
Omslagafbeelding tonen inschakelen.
  1. Klik op het afbeeldingsvak om een nieuwe omslagafbeelding toe te voegen.
  2. Klik op + Media uploaden om een afbeelding van je computer toe te voegen of selecteer een afbeelding uit je sitebestanden of een van de opties voor stockafbeeldingen zoals Media van Wix
  3. Klik op Toevoegen aan pagina.
  4. Klik op Opslaan of Publiceren om de wijzigingen toe te passen.
Tip:
Je kunt ook een omslagfoto toevoegen door een afbeelding toe te voegen aan de inhoud van je post.