Wix Editor: Afbeeldingen toevoegen en personaliseren op je mobiele website

Leestijd 4 minuten
Vakken helpen bij het kaderen, ordenen en structureren van de inhoud op je mobiele website. Verfijn de vakken die zijn overgenomen van je desktopversie en pas de vakken aan die je toevoegt vanuit de mobiele Editor.
Wanneer je vakken toevoegt vanuit de mobiele Editor, kun je hun randen, schaduwen, kleuren en afstanden volledig aanpassen. Wanneer je vakken bewerkt die zijn overgenomen van je desktopwebsite, kun je alleen hun animaties bewerken of verbergen.

Lees meer over het aanpassen van vakken:

Weet je niet zeker of het een mobiel of desktop-element is?
Mobile-only elementen geven een Mobiel-pictogramweer wanneer je erop klikt.

Vakken overgenomen van je desktopversie

Door vakken toe te voegen aan de desktopversie van je website, worden ze automatisch toegevoegd aan je mobiele website. Je kunt een animatie toevoegen of het vak verbergen.
Let op:
Aanwijsinteracties zijn niet beschikbaar op mobiel.

Om vakken aan te passen die zijn overgedragen van de desktopversie:

1. Klik op het vak in je mobiele Editor.
  2. Kies hoe je je vak wilt personaliseren:
    • Voeg een animatie toe:
      1. Klik op het Animatie-pictogram.
      2. Selecteer de animatie die je op je vak wilt toepassen.
      3. (Optioneel) Klik op Aanpassen om de instellingen van je animatie verder aan te passen.
    • Verberg het vak:
      1. Klik op het Element verbergen-pictogramom het vak te verbergen op je mobiele website.
Tip:
Om een element zichtbaar te maken, klik je links in de mobiele Editor op het Verborgen op mobiel-pictogramundefined. Klik vervolgens naast het relevante element op Tonen om het op je mobiele website weer te geven.

Vakken toegevoegd vanuit de mobiele Editor

Voeg direct een verzamelvak toe aan je mobiele website. Kies uit een reeks vooraf ingestelde ontwerpen voor je vak en pas de kleur(en), rand(en), hoeken, schaduwen en afstanden aan.

Om vakken voor alleen mobiel toe te voegen en aan te passen:

1. Klik links op het Toevoegen aan mobiel-pictogram.
  2. Klik op Vak.
  3. Klik op het vak dat je aan je website wilt toevoegen.
  4. Klik op het Ontwerp-pictogram.
  5. Klik op Ontwerp aanpassen en bewerk je vak.