Wix Doorverwijsprogramma: De pagina's van je doorverwijsprogramma aanpassen

Leestijd 6 minuten
Wanneer je Wix Doorverwijsprogramma aan je website toevoegt, worden er automatisch 2 nieuwe websitepagina's gegenereerd. Je nieuwe Verwijs vrienden door-pagina deelt de details van je doorverwijsprogramma met websitebezoekers. Je nieuwe landingspagin voor doorverwijzingen is de pagina die vrienden zien wanneer ze op een verwijzingslink klikken. Pas deze pagina's aan de stijl van je website aan.
Tip:
Naast de aanpassingsopties die specifiek zijn voor het doorverwijsprogramma, kun je verschillende tools in je Editor gebruiken om veel elementen op je pagina's aan te passen.
Een screenshot van een Verwijs vrienden door-pagina die wordt aangepast.
Lees in dit artikel meer over:

De Verwijs vrienden door-pagina aanpassen

Druk vanuit je Editor je stempel op je nieuwe Verwijs vrienden door-pagina. Pas het ontwerp en de indeling aan om je bezoekers te informeren over de voordelen van je programma en hen aan te moedigen deel te nemen.

Om je Verwijs vrienden door-pagina aan te passen:

1. Ga naar de Verwijs vrienden door-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Doorverwijspagina's.
      3. Klik op Verwijs vrienden door.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Doorverwijspagina's op Verwijs vrienden door.
  2. Klik op het Verwijs vrienden door-element op je pagina.
Een screenshot van de opties die verschijnen wanneer je op het Verwijs vrienden door-element klikt.
  1. Kies wat je wilt doen:

De landingspagina voor doorverwijzingen aanpassen

Ontwerp vanuit je Editor je nieuwe landingspagina voor doorverwijzingen. Dit is de pagina die vrienden zien wanneer ze op een verwijzingslink klikken. Het kan hun eerste ervaring met je merk zijn, dus zorg ervoor dat het indruk maakt en hen aanmoedigt om te bladeren.

Om je landingspagina voor doorverwijzingen aan te passen:

1. Ga naar de Verwijs vrienden door-pagina in je Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
      2. Klik op Doorverwijspagina's.
      3. Klik op Landingspagina doorverwijzingen.
    • Editor X:
      1. Klik bovenaan Editor X op Pagina's.
      2. Klik onder Doorverwijspagina's op 'Landingspagina doorverwijzingen'.
  2. Klik op het Landingspagina-element op je pagina.
Een screenshot van de opties die verschijnen wanneer je op het landingspagina-element klikt.
  1. Kies wat je wilt doen: