Wix Bookings: Tijd blokkeren in je agenda

Leestijd 2 minuten
Ga je op vakantie? Niet beschikbaar om een dienst uit te voeren omdat je op een privé-evenement bent?
Je kunt tijd voor jezelf of voor medewerkers blokkeren in je Wix Bookings-agenda. Tijdens die geblokkeerde tijd kunnen klanten geen afspraken maken.
Lees in dit artikel meer over:

Tijd blokkeren in je agenda

Tijd blokkeren in je Bookings-agenda is een goede manier om je agenda vrij te houden voor administratieve taken, personeelstraining of persoonlijke klusjes.

Om tijd te blokkeren:

1. Ga naar het Agenda-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op Toevoegen of klik op het tijdvak dat je wilt blokkeren in de agenda.
  3. Selecteer Geblokkeerde tijd.
  4. Kies de medewerker wiens tijd je wilt blokkeren in het Medewerker-dropdownmenu.
  5. (Optioneel) Voer een Titel in om de reden voor de geblokkeerde tijd uit te leggen.
  6. Selecteer een startdatum en -tijd.
  7. Selecteer een einddatum en -tijd.
  8. (Optioneel) Voeg een notitie voor jezelf toe.
  9. Klik op Blokkeren
Een screenshot die laat zien hoe je een notitie voor jezelf kunt achterlaten waarin wordt uitgelegd waarom je tijd blokkeert in de boekingsagenda.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over geblokkeerde tijd: