Wix Bookings: Klanten vereisen een aanbetaling te betalen voor diensten

Leestijd 1 minuten
Als je je klanten liever niet de volledige dienstkosten vooraf in rekening brengt, kun je tijdens het boeken een eerste aanbetaling accepteren en de rest persoonlijk ontvangen.
Let op:

Een aanbetaling vereisen om diensten te boeken:

1. Ga naar Diensten op het dashboard van je website.
  2. Klik op + Voeg een nieuwe dienst toe of klik op een bestaande dienst om deze te bewerken.
  3. Selecteer afhankelijk van het type dienst Vaste prijs of Variabele prijzen in de Type prijs- of Prijs per cursus-dropdown.
  4. Voer de sessieprijs(en) in.
  5. Selecteer Online aanbetaling en de rest in-person in de Betalingsvoorkeuren-dropdown.
  6. Vul het aanbetalingsbedrag in.
Een screenshot die laat zien hoe je een online aanbetaling kunt vragen van klanten wanneer ze je diensten boeken.
  1. Vul de overige gegevens van de dienst in en klik op Opslaan.