Wix Bookings: Interne notitites toevoegen in de Bookings List-app

Leestijd 4 minuten
Voeg interne notities toe aan sessies in de Bookings List-app om belangrijke informatie over je sessies bij te houden. Je kunt in totaal 5 interne notities maken, inclusief maximaal 3 tekstvelden en 2 selectievakjes. Ze verschijnen automatisch voor elke sessie in de Bookings List-app.
Dit is handig als je samenvattingen, vervolgacties of andere aanvullende informatie wilt toevoegen. Deze notities zijn alleen zichtbaar voor jou, mede-eigenaren, of beheerders met toestemming om de Bookings List-app te bekijken.
In dit artikel lees je meer over:
Belangrijk:
De Bookings List-app is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Een interne notitie toevoegen

Je kunt 2 soorten interne notities toevoegen: een tekstveld of een selectievakje. De notities die je maakt verschijnen op alle boekingen. Voeg bijvoorbeeld een 'Sessieoverzicht'-notitie toe om een korte notitie over de sessie te schrijven en een 'Follow-up nodig'-vakje dat je kunt aanvinken.

Om een interne notitie toe te voegen:

1. Ga naar de Bookings List-app, onder Boekingsagenda op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op het Add Internal Notes-pictogram.
  3. Voer een naam in voor je veld of selectievakje:
    • Tekstveld:
      1. Selecteer Text Field.
      2. Voer de Field name in (bijvoorbeeld 'Samenvatting sessie').
        Let op: Je kunt maximaal 3 tekstvelden als interne notities toevoegen.
    • Selectievakje: Voeg een selectievakje toe dat kan worden geselecteerd.
      1. Selecteer Checkbox.
      2. Voer de Checkbox Name in (bijvoorbeeld 'Opvolging nodig').
        Let op: Je kunt maximaal 2 interne opmerkingen met selectievakjes toevoegen.
  4. Klik op Apply
Belangrijk:
Na het toevoegen van interne opmerkingen aan de Bookings List-app, raden we aan dat je de titel van de veldnaam niet zodanig bewerkt dat het onderwerp verandert. Opgeslagen notities zijn gekoppeld aan de titel van de veldnaam, dus het veranderen ervan naar andere onderwerpen kan voor verwarring zorgen.
Je kunt een notitieonderwerp wel gerust bewerken om een typfout te corrigeren of deze opnieuw te formuleren.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het toevoegen van interne notities aan sessies in de Bookings List-app.