Wix Bookings: Het aanbieden van gratis diensten

Leestijd 2 minuten
Geef bestaande klanten een gratis bonusdienst of bied bezoekers een gratis proefversie van je diensten aan met Wix Bookings en Wix Automations.
Lees in dit artikel meer over:

Gratis diensten aanbieden met Wix Bookings

Met Wix Bookings kun je je leden belonen met gratis diensten als een leuke manier om ze te bedanken.
Een screenshot van een gratis dienst zoals deze op een live website verschijnt.

Om leden een gratis dienst aan te bieden:

1. Ga naar Diensten op het dashboard van je website.
  2. Klik om een bestaande dienst te bewerken of klik op + Voeg een nieuwe dienst toe.
  3. Klik in het Prijs en betaling -gedeelte op de Type prijs-dropdown en selecteer Gratis
  4. Voltooi het instellen van de dienst en klik op Opslaan
Een screenshot van het wijzigen van de prijs per sessie naar Gratis.

Het aanbieden van een gratis proefversie met Wix Automations

Mis nooit een kans om van een websitebezoeker een terugkerende klant van je bedrijf te maken door gratis proefversies aan te bieden met Wix Automations.

Om bezoekers een gratis proefversie aan te bieden:

1. Ga naar Automatiseringen op het dashboard van je website.
  2. Klik op + Nieuwe automatisering.
  3. Selecteer Wix Bookings in de lijst onder Kies een trigger.
  4. Selecteer een optie onder Selecteer een trigger voor deze app.
  5. Selecteer onder Kies een actie de optie Coupon verzenden.
  6. Selecteer onder Coupon instellen een van de volgende opties:
    • Coupons voor eenmalig gebruik: Er worden willekeurige tekens aan de couponcode toegevoegd om deze uniek te maken. Elke unieke coupon kan slechts één keer worden ingewisseld.
    • Dezelfde coupon: Dezelfde coupon wordt verzonden naar iedereen die de automatisering triggert.
  7. Klik op de dropdown onder 'Selecteer of maak een coupontemplate' en kies uit de lijst.
  8. (Optioneel) Klik onder Personaliseer je afzendergegevens op Bewerken om je 'Van naam' en 'Antwoorden aan e-mailadres' te wijzigen.
  9. (Optioneel) Klik op Template bewerken om je e-mail aan te passen met behulp van de beschikbare opties.
  10. Onder Timing:
    • Bepaal wanneer je de actie wilt verzenden in het dropdownmenu en stel de automatisering in om onmiddellijk of na een aangepaste tijdsperiode getriggerd te worden.
    • Klik op de dropdown onder Beperk het aantal tot en beperk hoe vaak hetzelfde contact deze automatisering kan triggeren.
  11. Klik op Activeren.