Wix Bookings: Alleen-lezen diensten maken

Leestijd 2 minuten
Met alleen-lezen diensten kun je afspraken, lessen of cursussen aanbieden zonder dat gebruikers vooraf hoeven te reserveren. Dit is handig als je een grote zaal hebt en niet van tevoren hoeft te weten wie je dienst bijwoont (bijvoorbeeld bij een gratis yogasessie in het park).
Een screenshot met de alleen-lezen dienst op een Wix-website.
Dashboard
Owner-app
Studio-app
  1. Ga naar Diensten op het dashboard van je website.
  2. Klik op + Voeg een nieuwe dienst toe.
  3. Scrol naar het type dienst dat je wilt maken: Afspraak, Les of Cursus.
  4. Kies wat je wilt doen:
    • Klik onder de betreffende diensttemplate op Bewerken.
    • Klik op + Kies een blanco template om een lege template te gebruiken.
  5. Vul het formulier in om je dienst aan te maken.
  6. Scrol omlaag en klik op het Boekingsvoorkeuren-gedeelte.
  7. Schakel de Online boekingen-schakelaar uit om een alleen-lezen dienst te maken.
Een screenshot die laat zien waar je de Online boekingen-schakelaar kunt uitschakelen om alleen-lezen diensten te maken.
  1. Klik op Opslaan.