Wix Blog: Een blog beperken tot betalende leden

Leestijd 2 minuten
Wil je je blog alleen toegankelijk maken voor betalende leden? Je kunt dit doen via de Abonnementen-app. Lees hoe je blogtoegang kunt beperken tot websiteleden
Voordat je begint:
Dit artikel laat zien hoe je toegang tot je blog kunt beperken, zodat alleen mensen die een abonnement hebben gekocht toegang hebben tot de feed en al je posts. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je:
  1. Wix Blog aan je website hebt toegevoegd
  2. De Abonnementen-app hebt toegevoegd
  3. Abonnementen hebt gemaakt die je op je website wilt aanbieden

Om de toegang tot je blog te beperken tot bezoekers die een abonnement hebben gekocht:

1. Klik links in de Editor op Menu's en pagina's.
  2. Klik op Blogpagina's.
  3. Klik op de Post-pagina.
  4. Wijs de postpagina aan en klik op het Meer weergeven-pictogram.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Klik op het Toegang-tabblad.
  7. Selecteer Alleen leden.
  8. Selecteer Alleen geselecteerde leden of betalende klanten.
  9. Klik onder Selecteer uit je abonnementen op het Bewerken-pictogram.

10. Selecteer welke abonnementen toegang geven en klik op Toepassen.

11. (Optioneel) Om de toegang tot de blog- en categoriefeeds te beperken, volg je de bovenstaande instructies, maar selecteer je Blog in stap 3.
Wil je specifieke blogposts beperken?
Je kunt specifieke blogposts beperken tot betalende leden. Lees hoe je specifieke posts kunt beperken

Wil je meer weten?
Bekijk onze volledige stapsgewijze handleiding voor bloggen of bekijk de video in Wix Learn over het verdienen van geld met je blog.