Wix Blog: De weergaveteller op je posts verbergen

Leestijd 4 minuten
Met Wix Blog heb je de mogelijkheid om een weergaveteller aan je posts toe te voegen. Deze teller geeft het aantal lezers weer voor elk van je blogposts, zowel in je blogfeed als op afzonderlijke posts.

Als je echter de voorkeur geeft aan een meer minimalistische look of je lezersaantallen gewoon privé wilt houden, kun je deze teller eenvoudig verbergen in de Editor van je website. Dit geeft je meer controle over het uiterlijk van je blog en de informatie die met je lezers wordt gedeeld.
De weergaveteller op een Wix Blog-post
Lees in dit artikel meer over:

De weergaveteller op je blogfeed verbergen

Je kunt de weergaveteller verbergen van je blogfeed in het Instellingen-paneel van de blogpagina in je Editor.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je blogpagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Blogpagina's.
    3. Klik op je blogpagina.
  3. Klik in je Editor op het Blogfeed-element.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Weergave-tabblad.
  6. Schakel onder Wat wordt weergegeven in je feed? het Weergaventeller-selectievakje uit.
Een screenshot met de optie om de weergaven op je blogfeed te verbergen.
Tip:
Publiceer je website om de wijzigingen te bekijken.

De weergaveteller verbergen op je postpagina

De postpagina is de weergave die lezers zien wanneer ze klikken om een enkele post te lezen. Je kunt de weergaveteller verbergen wanneer een post op je postpagina wordt weergegeven.
Wix Editor
Studio Editor
Owner-app
Studio-app
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je postpagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Blogpagina's.
    3. Klik op Post.
  3. Klik op het Postpagina-element op je pagina.
    Let op: Zorg ervoor dat je op de lege ruimte klikt, anders kun je instellingen voor een specifiek element op de pagina ophalen.
  4. Klik op het Elementen-pictogram.
  5. Scrol in de pop-up omlaag naar Tellers.
  6. Schakel het Weergaven-selectievakje uit om de weergaveteller te verbergen.
Een screenshot met de optie om de weergaven van je postpagina te verbergen.
Tip:
Publiceer je website om de wijzigingen te bekijken.
Tip:
Wil je verschillende weergavekeuzes maken voor je website op mobiel? Ga naar de mobiele Editor, selecteer je blog, klik op Instellingen en schakel vervolgens mobiele instellingen in op het Weergave-tabblad.