Wix Art Store: Inkomsten opnemen in de Wix Art Store

Belangrijk:
Wix Art Store is momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf oktober 2022 is het niet meer mogelijk om de Wix Art Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je kunst te verkopen.
Hoe je je inkomsten uit je kunstverkoop opneemt, hangt af van het soort afbeeldingen dat je verkoopt.
Ik verkoop:

Digitale en gedrukte afbeeldingen verkopen

Als u digitale afbeeldingen en afdrukken verkoopt, worden de beelden verkocht via een externe dienst, Order a Print, en niet via Wix. Je kunt je inkomsten op elk moment opnemen op het Opnames-tabblad van Wix Art Store. Je hebt alleen een PayPal-account nodig.
Klik hier om te lezen hoe je je inkomsten kunt opnemen.
Belangrijk:
Het kan tot 5 dagen duren voordat je inkomsten na opname op je PayPal-rekening verschijnen.

Alleen digitale bestanden verkopen

Als je alleen digitale bestanden verkoopt in je Art Store, gaan de inkomsten voor elke verkoop rechtstreeks naar de rekening die is ingesteld om betalingen te ontvangen.