Wix Stores: Printful koppelen

Leestijd 2 minuten
Printful is een print-on-demand dropshipping-app waarmee je zelfontworpen t-shirts, posters, petten, en meer kunt verkopen. Jij ontwerpt het product en Printful doet de rest.

Hoe werkt het?

Je voegt je ontwerp toe aan een Printful-product, stelt je prijs in en voegt het product toe aan je webshop.
Wanneer een klant het product koopt, betaal je Printful. Zij creëren, verpakken, en verzenden het product naar je klant. Je hoeft je geen zorgen te maken over opslag of bestellingen.

Hoeveel kost het?

Er zijn geen abonnementskosten. Je betaalt alleen wanneer een klant een bestelling plaatst. Lees meer
Klik hier om meer informatie over de verzendkosten van Printful te bekijken

Wat voor producten kun je creëren?

Kies uit meer dan 160 producten waaronder t-shirts, hoodies, leggings, posters, telefoonhoesjes, en petjes.
Bekijk de video of volg de instructies hieronder om aan de slag te gaan.

Om Printful aan je Wix-webshop te koppelen:

1. Ga in je Editor naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarkt.
  2. Begin met het typen van 'Printful' en selecteer het.
  3. Klik op Toevoegen aan website
  4. Controleer de machtigingen en klik op Toevoegen aan website.
  5. Selecteer een optie:
    • Creëer een nieuw account
    • Koppel een bestaand account
  6. Klik om je webshop te koppelen aan het e-mailadres van je Printful-account.
  7. (Voor nieuwe accounts) Volg de instructies in de e-mail die je hebt ontvangen om je e-mailadres te bevestigen.
Let op:
Als je al een Printful-account had en oude producten wilt verwijderen of producten hebt die weer verschijnen nadat je ze hebt verwijderd:
  1. Verwijder de producten vanuit je Wix-dashboard.
  2. Ga naar het Stores-tabblad op het Printful-dashboard.
  3. Selecteer de relevante webshop.
  4. Klik op Refresh data.