Websiteleden: Het aanpassen van de e-mail die nieuwe leden verwelkomt

Leestijd 2 minuten
Je kunt de e-mail aanpassen die nieuwe leden ontvangen wanneer je ze goedkeurt om lid te worden van je website.
Je kunt je eigen afzendergegevens ook instellen, bijvoorbeeld de naam van de afzender en het antwoordadres.
Belangrijk:
  • Om deze functie te gebruiken, moet je je aanmeldingsinstellingen hebben ingesteld op 'Alleen mensen die ik handmatig goedkeur'. Lees meer
  • Het gebruik van een op een domein gebaseerd e-mailadres voor de afzendergegevens is optimaal omdat er beperkingen zijn met de afzendergegevens als het gaat om publieke providers (gmail, yahoo, enz.).

Om de e-mail die je leden ontvangen aan te passen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Communicatie en klik op Te verzenden meldingen.
  3. Klik onder Personaliseer je afzendergegevens op Bewerken.
    Let op: Je moet je afzendergegevens configureren om de e-mailtemplate te kunnen bewerken.
  4. Voer de Van naam en de Antwoorden aan e-mail in en klik op Opslaan.
  5. Klik naast Wanneer: Aanvraag van sitelid is goedgekeurd op Voorbeeld en bewerken.
  6. Klik op Bewerken op de template.
  7. Bewerk de template naar wens.
  8. Klik op Doorgaan.