Videospeler-aanvraag: YouTube-clips toevoegen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je een YouTube-video aan je website toevoegen met behulp van de Videospeler, maar je kunt geen YouTube-clip toevoegen.
Een YouTube-clip is een korte video die herhaaldelijk wordt afgespeeld. Het heeft een andere URL dan de originele YouTube-video. Deze URL werkt niet met de Videospeler.
We werken er altijd aan om onze producten bij te werken en te verbeteren, en uw feedback wordt enorm op prijs gesteld.
Als dit een functie is die je in de toekomst zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.