Veelgestelde vragen als tekst zonder opmaak aan je chat toevoegen

Leestijd 1 minuten
Als je de Wix FAQ-app al geinstalleerd hebt op je website, kun je tot vijf bestaande vragen kiezen om aan je Chat FAQ-knoppen toe te voegen. Aanpassingen die je in de tekst aanbrengt, zoals het toevoegen van hyperlinks of het wijzigen van de opmaak, verschijnen echter niet in de chatbot. In plaats daarvan verschijnen de veelgestelde vragen als platte tekst.
Als je bijvoorbeeld vetgedrukte tekst of een lijst met opsommingstekens hebt toegevoegd aan een vraag op je website, verschijnen deze opmaakwijzigingen niet in de chatbot.
Als je dezelfde vraag wilt opnemen in de veelgestelde vragen van zowel je website als je chat, creëer dan een aparte vraag in Wix Chat met dezelfde inhoud maar met alleen platte tekst. Op het FAQ-dashboard hebben alle vragen in de chatbot een 'Chat' label om je te helpen ze te onderscheiden.