Toegang krijgen tot eerder toegevoegde headertags

Leestijd 1 minuten
Het proces om het eigendom van de website te verifiëren op zoekmachines in je Wix-account is bijgewerkt.

In dit artikel lees je hoe je:

Headercodes zoeken die je eerder hebt toegevoegd

Om toegang te krijgen tot headercodes die zijn toegevoegd in de vorige headertool:
  1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Websiteverificatie onder Tools en instellingen.
  3. Scrol omlaag en klik op Je bestaande headercodes.

Eerder toegevoegde headercodes verplaatsen

Als je je eerder toegevoegde tags wilt verplaatsen, voeg je ze toe aan de nieuwe websiteverificatietool.

Als je eerder toegevoegde tags niet overeenkomen, voeg je je tags toe in aangepaste code.
Eerder toegevoegde headercodes bewerken
Headercodes die zijn toegevoegd in de vorige headertool kunnen niet worden bewerkt. Je kunt ze bekijken en indien nodig in bulk verwijderen.