Square koppelen als betaalprovider

Leestijd 3 minuten
Koppel Square als betaalprovider om creditcardbetalingen van je klanten te ontvangen. Met Square kun je online betalingen ontvangen of op locatie met een POS.
In dit artikel lees je over:
Algemene gegevens

Ondersteunde landen
Verenigde Staten, Canada, Australië, Ierland, Frankrijk, VK, Falklandeilanden, Japan.
Geaccepteerde valuta
CAD, GBP, FKP, AUD, YEN, EUR, USD.
Let op: De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta die in je Square-account wordt gebruikt. Als de valuta's niet overeenkomen, kunnen de transacties worden geweigerd. Lees hoe je je valuta kunt wijzigen
Transactiekosten
Alleen kosten per transactie (geen maandelijkse kosten of instellingskosten):
VS en Canada: 2,9% + $ 0,30 per transactie
Australië: 2,2% per transactie
Ierland: 1,4% + € 0,25 per transactie
Frankrijk: 1,4% + € 0,25 per transactie
VK & Falklandeilanden: Vanaf 2,5% per transactie
Japan: 3,6% per transactie
Minimum transactiebedrag
$ 0,49
Accountbeheer
Ga voor informatie over onderwerpen als uitbetaalschema's, terugbetalingen aan klanten, geschillen over terugvorderingen, en meer, naar het Square Helpcentrum.

Square koppelen voor online transacties

Waar mogelijk koppelt Wix je automatisch aan de meest geschikte provider in je regio, op basis van je voorkeuren en locatie. Als je liever Square gebruikt, en Square is beschikbaar in jouw regio, volg dan de onderstaande stappen:

Om Square te koppelen als betaalprovider:

1. Keer terug naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je dashboard.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
  3. Klik op Zie opties naast Creditcard-/betaalkaartproviders van derden.
  4. Klik naast Square op Koppelen
  1. Selecteer een optie:

Square koppelen voor offline transacties

Met Square kun je je producten verkopen vanuit huis, op een beurs of waar je maar wilt.

Om Square te koppelen als betaalprovider:

1. Keer terug naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je dashboard.
    Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie. Klopt deze niet? Klik dan op het drop-down menu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden.
  3. Klik op Point of Sale.
    Tip:
    Je kunt deze optie selecteren zelfs als je geen Square-kaartlezer hebt.
  4. Klik naast Squareop Koppelen.
  5. Selecteer een optie:
    • Je hebt al een account:
      1. Klik op Koppelen.
    • Je hebt nog geen account:
      1. Klik op Een Square-account aanmaken.
      2. Volg de stappen om een account aan te maken.
      3. Keer terug naar dit venster (herhaal stappen 1-4) en volg de stappen onder Je hebt al een account om je account te koppelen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het accepteren van betalingen.