Spaces by Wix: Problemen met chat

Leestijd 3 minuten
Als je een probleem ondervindt met chat in de Spaces by Wix-app, volg dan de onderstaande stappen:

Controleer het volgende:

1. Je hebt Wix Chat ingeschakeld in de Spaces by Wix-app:
    1. Open de Spaces by Wix-app.
    2. Tik op het onderaan op het Inbox-pictogram.
    3. Selecteer de betreffende ruimte bovenaan.
    4. Controleer je chatstatus:
      1. Klik rechtsboven op het Meer weergeven-pictogram.
      2. Controleer de status van de chat.
  2. Je hebt je instellingen voor pushmeldingen ingeschakeld (de stappen verschillen afhankelijk van je apparaat).
  3. Je gebruikt een ondersteund apparaat. De Spaces by Wix-app wordt ondersteund op:
    • iPhone: iOS 11.0 en hoger
    • Android: Lollipop 5.1 en hoger
  4. Je gebruikt de meest recente versie van de app:
    1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android):
    2. Zoek naar 'Wix'.
    3. Klik op Update (indien beschikbaar).
      Let op: Als er geen update beschikbaar is, betekent dit dat je al over de meest recente versie beschikt.

Probeer vervolgens de volgende stappen voor probleemoplossing:

1. Log uit bij de app en log vervolgens weer in:
    1. Open de Spaces by Wix-app.
    2. Tik op het Mijn profiel-pictogram.
    3. Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm.
    4. Klik op Uitloggen.
      Let op: Klik op Inloggen om opnieuw in te loggen.
  2. Sluit de app volledig en open deze opnieuw.
  3. Start je mobiele apparaat opnieuw op.
  4. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
Daarnaast, voor Android-apparaten:
  1. Druk lang op het app-pictogram op het startscherm van je apparaat.
  2. Tik op App-info.
  3. Tik op Opslag.
  4. Tik op Gegevens wissen.
  5. Open Spaces by Wix en log opnieuw in.

Als het probleem zich blijft voordoen, stuur ons dan de volgende informatie:

• Een beschrijving van de stappen die je genomen hebt zodat we het probleem aan onze kant op kunnen lossen
  • Een screenshot van het probleem
  • De fabrikant, het model en het besturingssysteem van je mobiele apparaat (bijvoorbeeld Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy S4)
  • De versie van je Spaces by Wix-app. Om dit te vinden:
    1. Open de Spaces by Wix-app.
    2. Tik op het Mijn profiel-pictogram.
    3. Tik op Over.
    4. Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm.
    5. Kopieer het nummer naast Versie.
  • Het type verbinding dat je gebruikt (bijvoorbeeld 3G, WiFi) en de naam van je mobiele netwerk (als je een 3G- of 4G-verbinding gebruikt)
  • Je locatie
Zodra we deze informatie hebben, zullen we het verder onderzoeken en contact met je opnemen.