Valuta instellen om betalingen te accepteren

Belangrijk:
Dit artikel is relevant als je gebruik maakt van Velo by Wix, Wix Stores, Wix Facturen, Wix Bookings, Wix Art Store, Wix Events, Wix Restaurants of Abonnementen. Gebruik je een andere app? Klik hieronder op een optie:
Om betalingen via je website te accepteren met behulp van een betalingsprovider (bijv. PayPal, Stripe, enz.), moet de valuta in je Wix-account overeenkomen met de valuta in je betalingsprovideraccount.

Om je valuta te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Taal en locatie.
  3. Scroll omlaag naar Website valuta.
  4. Klik op het Valuta-dropdownmenu en selecteer je valuta.
  5. Klik op Opslaan.