Wix Stores: Een valutacalculator toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Maak het klanten makkelijk om productprijzen in een bekende valuta te bekijken door een valutacalculator aan je webshop toe te voegen.
Screenshot van een voorbeeld van een Wix-website met de valutacalculator beschreven
Let op:
  • Valutakoersen worden geleverd door XE. Door op 'Valuta toevoegen' te klikken, ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden van XE.
  • De valutacalculator wijzigt de weergegeven valuta op je website. Het verandert de valuta van verkooptransacties niet.
  • De valutacalculator is niet beschikbaar in ADI.

Om een valutacalculator toe te voegen en in te stellen:

1. Als je dit nog niet hebt gedaan, upgrade je je website dan naar een pakket dat het converteren naar meerdere valuta's ondersteunt.
  2. Open het Toevoegen-paneel in de Editor:
    • Wix Editor:
      1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
      2. Klik op Webshop.
    • Editor X:
      1. Klik in de bovenste balk van Editor X op Elementen toevoegen.
      2. Klik op Webshop.
  3. Scrol omlaag naar Valutacalculator .
  4. Sleep de valutacalculator naar je pagina.
  5. Klik op de valutacalculator in de Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Voeg de valuta die je wilt weergeven toe:
    1. Klik op het Valuta's-tabblad.
    2. Klik op +Valuta toevoegen.
    3. Vink het selectievakje naast de relevante valuta's aan.
    4. Klik op Opslaan.
  8. Klik op Ontwerp en pas de ontwerpinstellingen van de valutacalculator aan:
    1. Selecteer een achtergrondkleur en pas de dekking aan.
    2. Selecteer een randkleur en pas de dekking en breedte aan.
    3. Selecteer een lettertype en tekstkleur.