Wix Stores: Een valutacalculator toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Maak het klanten makkelijk om productprijzen in een bekende valuta te bekijken door een valutacalculator aan je webshop toe te voegen.
Screenshot van een voorbeeld van een Wix-website met de valutacalculator beschreven
Let op:
  • Valutakoersen worden geleverd door XE. Door op 'Valuta toevoegen' te klikken, ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden van XE.
  • De valutacalculator wijzigt de weergegeven valuta op je website. Het verandert de valuta van verkooptransacties niet.
  • De valutacalculator is niet beschikbaar in ADI.

Om een valutacalculator toe te voegen en in te stellen:

Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Klik op Webshop.
  4. Klik op Valutacalculator.
  5. Sleep de valutacalculator naar je pagina.
  6. Klik op de valutacalculator in de Editor.
  7. Klik op Instellingen.
  8. Voeg de valuta die je wilt weergeven toe:
    1. Klik op het Valuta's-tabblad.
    2. Klik op +Valuta toevoegen.
    3. Vink het selectievakje naast de relevante valuta's aan.
    4. Klik op Opslaan.
  9. Klik op Ontwerp en pas de ontwerpinstellingen van de valutacalculator aan:
    1. Selecteer een achtergrondkleur en pas de dekking aan.
    2. Selecteer een randkleur en pas de dekking en breedte aan.
    3. Selecteer een lettertype en tekstkleur.
Screenshot van het Toevoegen-paneel met de valutacalculator omlijnd