Problemen met virus-, malware- en phishing-waarschuwingen oplossen

Leestijd 3 minuten
Waarschuwingen voor virussen, malware en phishing kunnen om een aantal verschillende redenen op Wix-websites verschijnen. Meestal zijn deze waarschuwingen onjuiste identificaties. Dit wordt ook wel een 'false positive' ofwel 'foutpositief' genoemd.
Een foutpositief doet zich voor wanneer een beveiligingssysteem, zoals antivirussoftware, iets per ongeluk als een bedreiging identificeert, hoewel het in werkelijkheid veilig is.
Klik hieronder op een probleem om te zien hoe je het kunt oplossen:
Het toegewijde beveiligingsteam van Wix scant ons platform en onze infrastructuur regelmatig op beveiligingsbedreigingen. Dit wordt aangevuld met 24/7 monitoring om kwetsbaarheden en verkeerde configuraties te detecteren. Je kunt erop vertrouwen dat we alle nodige maatregelen nemen om een veilige omgeving voor je te behouden.
Raadpleeg voor aanvullende beveiligingsinformatie voor websites ons overzicht van de beveiligingsmaatregelen die Wix neemt.
Als je na het oplossen van problemen met behulp van de bovenstaande stappen nog steeds beveiligingsproblemen tegenkomt, neem dan contact op met het Wix-beveiligingsteam en we helpen je graag verder.