Een beveiligingsprobleem melden

Leestijd 1 minuten
Wix neemt beveiligingsproblemen zeer serieus en doet er alles aan om de gegevens en privé-informatie van onze gebruikers te beschermen.
Als je denkt dat je een beveiligingsprobleem of kwetsbaarheid hebt gevonden, neem dan contact op met het Wix-beveiligingsteam via onze contactpagina voor beveiliging
Als je spam of phishing wilt melden, stuur ons dan het e-mailadres via onze contactpagina voor verdachte berichten.
Als je een beveiligingsonderzoeker bent en je kwetsbaarheidsrapport wilt indienen bij ons Bug Bounty-programma, stuur je het rapport met alle relevante gegevens naar bugbounty@wix.com.
Beveiligingsproblemen of kwetsbaarheden kunnen de volgende zijn:
  • XSS aanval

• CSRF aanval

• SQL-injectie kwetsbaarheid

• DNS kaping

• Sessie kwetsbaarheid

• Onbeveiligde API

• Authenticatie spoofing

Neem contact op met de relevante teams voor andere problemen met betrekking tot:
Let op:
  • Als je bent ingelogd op je Wix-account via een sociale login, zoals Google of Facebook, of als je je e-mailadres hebt bijgewerkt, ontvang je een e-mail met de tekst 'Je accountinstellingen zijn bijgewerkt'. Als je deze wijzigingen niet hebt geautoriseerd, neem dan contact op met Wix Support, in plaats van met beveiliging, om dit verder te onderzoeken.
  • Als je problemen ondervindt bij het openen van je account, of als iemand je account heeft overgenomen, klik je hier