Over de Wix 404-foutmeldingspagina

Leestijd 2 minuten
Als je (of een sitebezoeker) in het verleden een URL invoerde voor een pagina op je website die niet bestaat, werd in plaats daarvan de homepage van je website weergegeven.
We hebben dit gedrag onlangs veranderd. Nu wordt een Wix 404-foutmeldingspagina weergegeven. Een 404-code betekent 'pagina niet gevonden'. De Wix 404-pagina bevat een korte paragraaf waarin de reden voor deze reactie wordt beschreven en een knop die je websitebezoekers naar de homepage van je website brengt.
We zijn overgestapt op een 404-foutmeldingspagina omdat:
  1. We willen dat je websitebezoekers weten dat ze op zoek zijn naar een specifieke URL die niet bestaat, in plaats van ze direct naar je homepage te sturen.
  2. We willen de juiste reactie geven. De nieuwe 404-reactie zegt dat de pagina niet bestaat.
De nieuwe 404-pagina ziet er als volgt uit:
Belangrijk:
  • Als je een pagina hebt die niet meer bestaat en een 404-fout stuurt, of als je de URL-naam van een eerder gepubliceerde pagina hebt gewijzigd, kun je een 301-omleiding naar je homepage of naar een andere pagina op de website maken.
  • Als je een pagina ziet die een 404-reactie stuurt die volgens jou onjuist is, klik dan hier om het probleem op te lossen.
Let op:
  • Je kunt je 404-foutpagina aanpassen om ervoor te zorgen dat je bezoekers je website blijven verkennen nadat ze de fout hebben gezien. Lees hoe
  • Momenteel is dit niet beschikbaar voor verticals (Wix Stores, Wix Bookings, enzovoort, en apps van derden).
Krijg hulp bij je SEO van een professional.
Huur een expert in