Wix Editor: De 404-foutpagina aanpassen

Leestijd 2 minuten
Je kunt de 404-foutpagina aanpassen die bezoekers zien wanneer ze een pagina proberen te openen die niet bestaat op je website.
Maak het ontwerp eigen en voeg links toe aan je websitepagina's om ervoor te zorgen dat je bezoekers doorgaan met verkennen.
Belangrijk:
Om de 404-foutpagina aan te passen, heb je een Premiumpakket nodig.

Om een aangepaste 404-foutpagina te maken:

1. Klik links in de Editor op Menu's & pagina's .
  2. Klik onderaan het paneel op Pagina toevoegen.
Het Menus & pagina's-paneel in de Editor. De Pagina toevoegen-knop is gemarkeerd.
  1. Selecteer Foutpagina (404).
  2. Wijs de paginatemplate aan die je wilt gebruiken en klik op Pagina toevoegen
  1. Personaliseer je pagina zodat deze bij je website past Hieronder enkele ideeën:
    • Wijzig de tekst zodat deze overeenkomt met de stem en toon van je website
    • Een websitemenu toevoegen
    • Voeg links toe naar populaire delen van je website waar bezoekers mogelijk naar op zoek zijn
    • Wijzig de standaardafbeelding:
      1. Klik op de 404-afbeelding.
      2. Klik op Vector art wijzigen.
      3. Klik op het Alle categorieën-drop-down menu en selecteer Technologie.
      4. Kies een andere vector art.
  2. Publiceer je website.
Tip:
Je kunt een 404-foutmelding ook toevoegen door bovenaan je Editor op Instellingen te klikken.
Let op:
Je kunt de paginatitel voor het browsertabblad wijzigen via Pagina-instellingen, maar de pagina-URL bevat altijd 'error404'.
Test het:
Je kunt in je browser zien hoe je live 404-pagina eruitziet. Ga naar de URL van een van de pagina's van je website, voeg een paar extra cijfers of letters toe aan de URL en probeer deze te openen.