Online Programma's: Programma-instructeurs toevoegen en beheren

Leestijd 5 minuten
Voeg instructeurs toe en wijs ze toe aan je programma om je programma een boost te geven. Je kunt voor elke instructeur een profiel toevoegen om hun achtergrond te benadrukken en een foto weergeven van wie ze zijn.
Je kunt ook een video of een soundtrack toevoegen om te laten zien wat elke instructeur te bieden heeft. Als je bijvoorbeeld een fitnessprogramma hebt, kun je muziek toevoegen aan het profiel van je instructeur om deelnemers te motiveren om deel te nemen aan hun les.
Lees hoe je je programma-instructeurs kunt beheren:

Instructeurs toevoegen aan een programma

Begin met het toevoegen van instructeurs aan je programma om deelnemers een voorproefje te geven van wie hen leidt om hun doelen te bereiken. Je kunt voor elke instructeur een profiel personaliseren door tekst, afbeeldingen, video's of muziek toe te voegen.
Let op:
Als website-eigenaar word je automatisch toegevoegd als instructeur.

Om een instructeur toe te voegen:

1. Ga naar Online Programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Instellingen bewerken in het dropdownmenu.
  4. Klik op Algemene informatie.
  5. Voeg een instructeur toe met behulp van de relevante optie:
    • Als dit de eerste keer is dat je instructeurs toevoegt aan je programma:
      1. Klik onder Instructeurs op Toewijzen.
    • Als je al instructeurs hebt toegewezen aan je programma
      1. Klik onder Instructeurs op Beheren.
  6. Voeg de relevante informatie over elke instructeur toe: Profielafbeelding, Naam en Over.
  7. (Optioneel) Klik op het relevante pictogram om een afbeelding, scheidingslijn, video, SoundCloud-track of GIF toe te voegen.
  8. Klik op Opslaan
Screenshot
Tip:
Je kunt maximaal 10 instructeurs toevoegen om weer te geven op je programmapagina.

Een instructeur toewijzen aan een programma

Begin met het toewijzen van instructeurs aan de verschillende lessen of tijdvakken in je programma. Zodra je instructeurs hebt toegewezen, verschijnen ze op de programmapagina van je website zodat deelnemers ze kunnen zien.

Om een instructeur toe te wijzen:

1. Ga naar Online Programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Instellingen bewerken in het dropdownmenu.
  4. Klik op Algemene informatie.
  5. Klik onder Instructeurs op Beheren.
  6. Vink de selectievakjes aan naast de instructeurs die je wilt toevoegen.
  7. Klik op Opslaan.

Het profiel van een instructeur bewerken

Houd het profiel van elke instructeur up-to-date. Je kunt hun naam, foto en beschrijving wijzigen. Je kunt ook aanvullende informatie aan hun profiel toevoegen zodat deelnemers deze kunnen zien.

Om het profiel van een instructeur te bewerken:

1. Ga naar Online Programma's op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende programma op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Instellingen bewerken in het dropdownmenu.
  4. Klik op Algemene informatie.
  5. Klik naast de betreffende instructeur op het Meer acties-pictogram.
  6. Klik op Bewerken.
  7. Voer de gegevens die je wilt wijzigen in het profiel van de instructeur in.
  8. Klik op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder op een vraag voor meer informatie over het beheren van je instructeurs.