Online programma's: Hoe deelnemers hun programma's bekijken en hun voortgang volgen

Leestijd 2 minuten
Wanneer deelnemers lid worden van je programma, worden ze ook lid van je website. Via hun ledenaccount kunnen ze alle programma's zien waaraan ze momenteel deelnemen, evenals alle programma's die ze hebben voltooid. Ze kunnen hun voortgang ook volgen vanaf de programmapagina.

In dit artikel lees je meer over:

Hoe deelnemers hun actieve en beëindigde programma's bekijken

Vanuit hun ledenaccount kunnen deelnemers al hun programma's zien op het Mijn programma's-tabblad. De programma's worden gesorteerd in Actief en Beëindigd op basis van de huidige status van de deelnemer.
Deelnemers kunnen naast een actief programma op Programma bekijken klikken om de stappen op de programmapagina te zien.

Hoe deelnemers hun voortgang volgen vanaf de programmapagina

Vanaf de programmapagina op je website kunnen deelnemers met je programma werken, stappen voltooien, quizzen doen en meer.
Deelnemers zien het volledige programmaschema en kunnen stappen voltooien wanneer ze maar willen (voor programma's op eigen tempo) of hun voortgang voor elke dag bekijken voor geplande programma's. Als ze een stap hebben voltooid, klikken ze op Voltooien.