Koppel je Facebook-pagina

Leestijd 1 minuten
Koppel je Facebook-pagina aan Wix Inbox om Facebook-berichten op dezelfde plek te beheren als je andere communicatie met je klanten. Alle berichten die naar je Facebook-pagina zijn verzonden, verschijnen in je Wix-inbox. Vanuit je inbox heb je de mogelijkheid om te reageren via Facebook of andere kanalen, zoals e-mail of chat.

Om je Facebook-pagina te koppelen, moet je inloggen op je Facebook-account om de installatie te voltooien.

Om je Facebook-pagina te koppelen:

1. Klik naast Facebook-pagina op Pagina koppelen.
  2. Log in op Facebook en volg de stappen om je account te koppelen.
Een screenshot van het Wix Inbox Kanalen-scherm.
Ervaar je problemen met het koppelen van Facebook aan Inbox?