Je Instagram Feed aan je persoonlijke Instagram-account koppelen

Leestijd 4 minuten
Door een persoonlijk account aan je Instagram-feed te koppelen, kun je je persoonlijke foto's en video's rechtstreeks op je website delen, waardoor je bezoekers een persoonlijker kijkje achter de schermen krijgen.
In dit artikel:

Een persoonlijk Instagram-account koppelen

Voeg de Instagram Feed-app toe aan je website vanuit de Wix Appmarkt en koppel deze aan je persoonlijke account.
Heb je meer dan één Instagram-account?
Zorg ervoor dat je je aanmeldt bij het account dat je op je website wilt weergeven voordat je het account koppelt.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de Instagram Feed-app in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website.
  4. Selecteer de app op de pagina.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Klik op Persoonlijk account koppelen.
Een screenshot die laat zien hoe je je persoonlijke Instagram-account koppelt
7. Klik in de pop-up op Toestaan.
Let op:
Als de inlogpop-up van Instagram niet wordt geopend, probeer dan je pop-upblokkering uit te schakelen of je browserversie bij te werken.
Wil je je Instagram feed personaliseren?

Je persoonlijke Instagram-account loskoppelen

Ontkoppel je persoonlijke Instagram-account om een ander account te koppelen.

Om je account los te koppelen:

1. Selecteer de Instagram Feed-app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik onderaan het paneel op Loskoppelen.
Een screenshot van de instellingen van de Instagram-feed-app, met de optie om te ontkoppelen.

Problemen met persoonlijke Instagram-accounts oplossen

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van de Instagram Feed-app voor je persoonlijke Instagram-account, volg dan de onderstaande stappen: