Over de Instagram Feed-app van Wix

Leestijd 2 minuten
De Instagram Feed-app van Wix is een ideale manier om je website te koppelen aan je Instagram-account. Toon je posts en Instagram-video's in een aanpasbare galerij op je website.

Afhankelijk van je behoeften, kun je ervoor kiezen om een persoonlijk Instagram-account of een bedrijfsaccount te koppelen.

Een persoonlijk Instagram-account koppelen

Je kunt de Instagram Feed-app gebruiken om je persoonlijke Instagram-account op je website te laten zien. Je kunt ook aanpassen hoe je Instagram-feed op je website wordt weergegeven. Lees meer

Koppel een Instagram-bedrijfsaccount

Het koppelen van een Instagram-bedrijfsaccount biedt je een uitgebreidere ervaring. Je krijgt toegang tot een reeks functies die niet beschikbaar zijn wanneer je verbinding maakt met een persoonlijk account.

De functies en voordelen zijn onder andere:

• Toon profielinformatie inclusief een avatar, bio en 'Volgen'-knop
  • Laat opmerkingen, antwoorden, vind-ik-leuks en tellers zien
  • Maak een aparte galerij voor alle Instagram-hashtags
Wil je een Instagram-creatoraccount koppelen?
Je kunt ook een creatoraccount koppelen met dezelfde stappen als om een Instagram-bedrijfsaccount te koppelen.

Overstappen van een persoonlijk account naar een bedrijfsaccount

Als je eerder een persoonlijk account hebt gekoppeld, maar in plaats daarvan een bedrijfsaccount wilt gebruiken, kun je de overstap maken in het Instellingenpaneel in je Editor. Lees meer
Tip:
Als je geen Instagram-bedrijfsaccount hebt, lees dan dit artikel om te lezen hoe je je persoonlijke account kunt omzetten.