Instagram Feed koppelen aan je Instagram-bedrijfsaccount

Leestijd 7 minuten
Je kunt de Instagram Feed-app koppelen aan je Instagram-bedrijfsaccount en waardevolle inzichten krijgen in je posts en volgers. Door een Instagram-bedrijfsaccount te koppelen, ontgrendel je functies zoals het weergeven van opmerkingen en antwoorden bij posts, evenals een speciale galerij voor Instagram-hashtags.

Lees meer:

Let op:
Dit artikel verwijst naar het koppelen van je Instagram Feed aan een Instagram-bedrijfsaccount. Je hebt ook de mogelijkheid om de Instagram Feed-app te koppelen aan een persoonlijk Instagram-account. Houd er rekening mee dat als je je zakelijke account wilt overzetten naar een persoonlijk account, je je account moet ontkoppelen voordat je overschakelt.

Een Instagram-bedrijfsaccount koppelen

Voordat je begint:
Als je je Instagram Feed nog niet aan een van je accounts (zakelijk of persoonlijk) hebt gekoppeld, volg je de onderstaande stappen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de Instagram Feed-app in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website
  4. Selecteer de app op de pagina.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Klik op Bedrijfsaccount koppelen.
Een screenshot met de locatie van de Instellingen-knop en de Zakelijke account koppelen-knop
  1. Kies je profiel in de Aanmelden bij Facebook-pop-up.
  2. Selecteer het Instagram-bedrijfsaccountprofiel dat je wilt gebruiken.
Belangrijk:
Je moet slechts één Instagram-account selecteren.
Een screenshot die laat zien hoe je je Instagram-bedrijfsaccount selecteert
  1. Selecteer de Facebook-pagina die is gekoppeld aan het Instagram-account dat je in stap 8 hebt gekozen.
Belangrijk:
Je moet slechts één Facebook-pagina selecteren.
  1. Klik op Volgende.
  2. Bekijk de machtigingen die de Instagram Feed-app vereist.
Een screenshot die laat zien hoe je machtigingen voor de Instagram Feed-app selecteert
  1. Klik op Klaar.
  2. Klik op Ok.
Wilt je het ontwerp van je feed aanpassen?

Overschakelen naar een Instagram-bedrijfsaccount

Als je al een persoonlijk Instagram-account hebt gekoppeld aan de Instagram Feed-app, volg je de onderstaande stappen om over te schakelen naar een bedrijfsaccount.

Om van account te wisselen:

1. Selecteer de app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Schakel over naar bedrijfsprofiel.
  4. Klik op Doorgaan in het pop-upvenster.
Belangrijk:
Als je problemen ondervindt bij het wisselen van account, probeer dan je Wix-cookies uit je browser wissen voordat je verbinding maakt.

Een Instagram-bedrijfsaccount ontkoppelen

Volg de onderstaande stappen als je je persoonlijke Instagram-account wilt loskoppelen en een ander account wilt koppelen.

Om je account te ontkoppelen:

1. Klik op de app in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik onderaan op Ontkoppelen.
Een screenshot die laat zien hoe je je Instagram Feed-app loskoppelt

Problemen met Instagram-bedrijfsaccounts oplossen

Als je problemen ondervindt bij het verbinden van de Instagram Feed-app voor je persoonlijke Instagram account, volg dan de onderstaande stappen:

Nog steeds niet gelukt?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact met ons op met de onderstaande informatie.