Hopp by Wix: Een overzicht

Leestijd 5 minuten
Hopp by Wix helpt content creators en influencers beter in contact te komen met hun volgers. Gebruik onze Link in Bio-pagina om je volgers eenvoudig toegang te geven tot couponcodes, kortingslinks, en andere inhoud die je wilt delen.
Er zijn veel andere tools die je afzonderlijk of met je Link in Bio-pagina kunt gebruiken. Vanuit je Hopp-account kun je lange URL's inkorten, een landingspagina maken en pre-rolls instellen die inhoud laten zien aan volgers voordat ze de link bereiken waarop ze hebben geklikt.
Een screenshot met een Hopp-code in een Instagram-post. Volgers kunnen deze code vervolgens zoeken in de link in bio-zoekmachine.
In dit artikel lees je meer over:

Lees meer over Hopp by Wix

Lees meer over elke functie van Hopp. Je kunt deze tools afzonderlijk of samen met je Link in Bio-pagina en zoekmachine gebruiken.
Overwin linkbeperkingen op sociale platforms met onbeperkt delen, door één bron voor je links te hebben. Je Link in Bio-pagina bevat je eigen zoekmachine, waar je doelgroep kan naar producten en bronnen zoeken op codes die je aan elk item toewijst. Voeg op elk moment nieuwe inhoud toe. Noem een code in een Instagram-post of TikTok-bijschrift zodat je volgers kunnen zoeken.
Voordelen zijn onder andere:
  • Een zoekmachine die al je inhoud indexeert.
  • Bouw unieke acties die aan je Link in Bio-pagina kunnen worden toegevoegd, zoals links naar het boeken van een dienst, productpagina's en je social media.
  • Kies uit een reeks voorinstellingen voor de pagina of ontwerp je eigen voorinstellingen.
Een screenshot met de Hopp - Link in Bio-zoekmachine.
Gebruik de tool voor het inkorten van links om je links een gemakkelijker deelbare indeling te geven. Pas vervolgens je verkorte URL nog verder aan met je merknaam. Of activeer een promotie wanneer op de link wordt geklikt. Indexeer de URL in je eigen Link in Bio-zoekmachine en volg de prestaties ervan.
Een screenshot met een verkorte link en de omgeleide URL.

Instant-pagina's

Met Instant-pagina's kun je snel en gemakkelijk zelfstandige webpagina's maken. Deze pagina's zijn perfect voor het promoten van specifieke evenementen, producten of aankondigingen zonder dat je je hele website hoeft bij te werken. Door Instant-pagina's te gebruiken, kun je meer verkeer genereren, conversies verhogen en je publiek een betere gebruikerservaring bieden.
Gebruik Instant-pagina's om:
  • Belangrijke initiatieven te promoten
  • Exclusieve aanbiedingen en inhoud met je VIP-klanten te delen
  • De klantinteractie op je fysieke locatie te delen
  • Iets leuk en persoonlijk te maken
Een screenshot met een voorbeeld van een Hopp-landingspagina.

Pre-rolls

Kies uit een reeks inhoud of acties om je bezoekers te laten zien voordat ze hun beoogde linkbestemming bereiken. Wanneer een websitebezoeker klikt om naar een doel-URL te gaan, geven pre-rolls je de mogelijkheid om ze eerst specifieke inhoud te laten zien. Je hebt de mogelijkheid om de doel-URL bij te werken en te wijzigen wanneer je maar wilt.

Je publiek heeft ook de mogelijkheid om de pre-roll over te slaan en in plaats daarvan rechtstreeks naar de beoogde linkbestemming te worden gebracht.
Enkele manieren waarop je pre-rolls voor je bedrijf kunt gebruiken:
  • Laat potentiële klanten een rugtas zien in je Wix-webshop voordat ze je wandelblog bekijken.
  • Laat een video zien waarin je een product of dienst uitlegt voordat websitebezoekers iets kopen of boeken.
  • Laat een coupon aan je volgers zien voordat je op een productpagina belandt.
Een screenshot met een voorbeeld van een pre-roll.

Hoe ga ik aan de slag?

1. Ga naar hopp.co.
  2. Klik rechtsboven op Get Started for Free.
  3. Log in met je Wix-account of maak een nieuw account aan.
  4. Kies een naam en gebruikersnaam voor je Link in Bio-pagina en klik op Create Account.
  5. Stel je Link in Bio-pagina in.
Wat nu?
Je bevindt je nu op het hoofddashboard van Hopp. Je kunt je eigen unieke Link in Bio-URL bekijken op het Link in Bio-tabblad. Klik op Create New om te beginnen met het bouwen van je Hopp-pagina.
Een screenshot met de instellingsopties waar je geavanceerd zoeken voor je link in de bio-zoekmachine kunt toevoegen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over de Hopp-tools.