Hopp by Wix: Upgraden naar een Pro-pakket

Leestijd 2 minuten
Upgrade je Hopp by Wix-account naar een Pro-pakket om te profiteren van veel extra functies. Met Hopp Pro kun je een aangepast domein koppelen en de Hopp-branding van je Link in Bio-pagina verwijderen om het echt van jou te maken.
Het Pro-pakket ontgrendelt ook geavanceerde ontwerpopties en handige tools zoals verkorte links, pre-rolls en landingspagina's.
In dit artikel lees je meer over:

Upgraden naar een Hopp Pro-pakket

Wanneer je upgradet naar Hopp Pro, krijg je toegang tot veel functies en voordelen om je Link in Bio-pagina naar een hoger niveau te tillen. Je kunt kiezen of je maandelijks of jaarlijks gefactureerd wilt worden.

Om te upgraden naar een Pro-pakket:

1. Ga naar hopp.co en log in.
  2. Klik rechtsboven op Upgrade.

Clicking the Upgrade button in the Hopp account
  3. Selecteer het type pakket dat je wilt kopen:
    • Maandelijks: Je wordt één keer per maand gefactureerd.
    • Jaarlijks: Je wordt één keer per jaar gefactureerd, tegen een gereduceerde prijs.
  4. Klik op Upgrade om te bevestigen.
  5. Voer de gegevens van je betaalmethode in en klik op Submit Payment.
  6. Klik op Get Started om je Pro-functies te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over Hopp by Wix Pro-pakketten.