Foto's en video's uploaden naar de Shared Gallery-app

Leestijd 2 minuten
Met de Shared Gallery-app kun je prachtige galerijen maken om foto's en video's met je community te delen. Je kunt je media uploaden vanaf je live website of vanaf het dashboard van je website, en je websiteleden ook hun eigen media naar je galerij laten uploaden.

Je kunt foto's en video's rechtstreeks vanaf je live website of vanaf het dashboard van je website naar je gedeelde galerij uploaden.

De galerijbestanden worden opgeslagen in een privémap in je Media Manager en nemen opslagruimte in beslag zoals elk ander bestand in je Media Manager.
Live website
Dashboard
  1. Log in op je website met het e-mailadres dat aan je Wix-account is gekoppeld.
  2. Ga naar de Shared Gallery-pagina op je website.
  3. Selecteer het album waaraan je foto's wilt toevoegen en klik op Media toevoegen.
    Let op: Als je nog geen albums hebt gemaakt, klik je in de hoofdgalerij op Media toevoegen. Lees meer over albums
Media toevoegen in de Shared Gallery-app vanaf je live website.
  1. Selecteer de afbeelding of videobestand(en) op je computer.
  2. Klik op Openen
  3. (Optioneel) Voer een beschrijving van de foto of video in.
Een beschrijving toevoegen aan een foto in de Shared Gallery-app

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.