FAQ-knoppen toevoegen aan je chatbox

Leestijd 2 minuten
Voeg veelgestelde vragen (FAQ's) toe aan je chatbox om bezoekers te helpen direct antwoorden op hun vragen te vinden, zelfs als je niet online bent. Maak tot vijf FAQ-knoppen. Als je Wix FAQ aan je website hebt toegevoegd kun je ook bestaande veelgestelde vragen aan Wix Chat toevoegen.

Om FAQ-knoppen aan je chatbox toe te voegen:

1. Klik op Beginnen.
  2. Klik op de Toon veelgestelde vragen in de chat van de website-schakelaar om deze in te schakelen.
  3. (Optioneel) Klik op het Introductiebericht-selectievakje en voeg een bericht toe om websitebezoekers uit te leggen hoe de FAQ-knoppen werken, bijvoorbeeld 'Klik op een vraag om meteen een antwoord te krijgen'.
  4. Klik op + Vraag toevoegen.
  5. Kies wat je wilt doen:
6. Klik op Opslaan
7. (Optioneel) Klik op het Meer acties-pictogram om een vraag te verwijderen of te bewerken.
De geselecteerde veelgestelde vragen verschijnen nu in de chatbox. Bekijk een voorbeeld van je website om de veelgestelde vragen live te zien.
Vragen en antwoorden in FAQ-knoppen worden als platte tekst weergegeven. Zelfs als je je FAQ-app in de Editor hebt aangepast, verschijnt de vraag nog steeds als platte tekst in Wix Chat.